PT-paret
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Orolig för barnen

Hej igen! ??

Det var på tok för längesen ett inlägg kom upp nu! Så nu är det dags!

Flytt!!!!! ?

Om 3 dagar flyttar vi från Västerås till Säter, tänk att vi redan är här? Att tiden rusar iväg.

Senaste dagarna har vi (Läs Eddie) packat, köpt kartonger, lekt med barnen, handlat, lagat matlådor, städat och ja allt som måste göras i vardagliga livet plus flytt. Lite mycket men det fungerar om vi tar allt som det kommer. Eddie är superduktig på att få saker gjorda här hemma. Jag tycker om att samarbeta och hjälpas åt. Allt blir så mycket lättare och trevligare då. Ingen behöver göra allt, så resonerar vi. 

Och jag har jobbat hela veckan lång på New Yorker och även idag jobbar jag. Sen får jag hjälpa till att packa resterande saker och rodda lite tills flyttbilen kommer på måndag. Skönt att kunna köra nästan allt på en vända. Fast det är ju dock endast 10 mil så det går fort att åka. 

Tacksam att vi har så fina vänner som hjälper till med barnen och flytten. Att ge och ta med sina vänner fungerar väldigt bra för oss i vår bekantskapskrets. Allt behöver inte vara komplicerat. 

Orolig för barnen..?

Varför är jag orolig för barnen? Dem är friska och krya och har allt dem behöver plus lite till.

Jo jag har haft en del vakna nätter och funderat på om dem kommer att trivas när vi flyttar. Om dem kommer att tycka att det är konstigt eller vara ledsna i början? 

Många frågor har dykt upp för mig. Jag tänker att barnen har ju oss när dem ska sova och när vi är lediga är dem med oss men det är ju ingen oro i sig eftersom att vi är deras föräldrar och dem är trygga med oss.

Det är mest förskolan jag tänker på. Jag hoppas att dem ska trivas där och att det inte kommer att bli jobbigt för dem att lära känna nya pedagoger och barn. 

Våra barn är av den enkla sorten som brukar trivas i ur och skur och är inte rädda för andra människor. Dock reserverade i början men det känns ganska naturligt och det är bra. 

Egentligen behöver jag inte oroa mig men ni vet, alla ni som har barn, att det är en ständig oro. Är det inte dåligt samvete jag har för att jag jobbar 8h/dag och dem är på förskolan så är det något annat. Det finns alltid något, vilket inte är så konstigt eftersom det är våra dyrbaraste skatter. 

In med det nya och ut med det gamla!

Nya jobb, ny stad, ny lägenhet, ny förskola, nya sängar, osv..

Mycket nytt nu, det är roligt, spännande och helt underbart. Så länge vi håller ihop och mår bra tillsammans så känns allt annat toppen. Familjen kommer alltid i första hand och är mest älskad! 

Nu ska jag fixa mig inför den här dagen och se vad den har att erbjuda!

Trevlig helg! Love! / V ❤


Annons

2 kommentarer

  1. Ni är så dukriga så! Ni kommer att klara er utmärkt. Barnen kommer att må bra, det är jag säkert på, de har ju er. ❤

Lämna en kommentar

Annons
Annons